Bartumeu diu que el discurs d’investidura del 2009 serà la base del programa electoral

Autor: ANA
Font: més andorra
Publicat el: 28 de Febrer de 2011

El cap de Govern, Jaume Bartumeu, junt amb altres candidats del Partit Socialdemòcrata, membres i simpatitzants del partit, va participar en la segona Jornada de la Neu del PS.

En aquest context va parlar de la situació política del partit i va afirmar que estan totalment preparats per a les eleccions i no necessiten improvisar ja que tenen el programa de govern que han de seguir i «una proposta concreta per a una Andorra amb futur». Tot i que no va voler augurar cap resultat a les eleccions, va considerar que «nosaltres sortim amb una cert avantatge» perquè són un partit «totalment estructurat».

Els candidats del PS fa dies que repeteixen que el seu partit és més fort que la resta perquè estan estructurats i tenen el programa electoral ben clar. Ahir va ser el candidat i cap de Govern, Jaume Bartumeu, qui va reafirmar la postura i va confirmar que el programa electoral ja està a punt i que només s’han d’acabar de perfilar algunes adaptacions per poder-lo presentar, després que dissabte se n’informés els nous candidats.

Sobre el programa ja va avançar que es tracta de la continuïtat del seu pla de govern, i que per tant la base d’aquest serà el discurs d’investidura que va fer el cap de Govern al 2009. Va insistir que el Govern ja estava treballant en aquestes línies i que el que caldrà fer serà continuar desenvolupant el que ja havien previst.

En referència a les declaracions del candidat de Demòcrates per Andorra, Ladislau Baró, que dissabte va opinar que es detectava «cert nerviosisme al PS» per la rapidesa amb què han pogut formar les seves llistes, el cap de Govern va dir que «els responc amb una gran riallada ». Va opinar que «quan sabem com i de quina manera han enllestit in extremis les llistes», parlar de nerviosisme a casa dels altres li sembla una broma. Segons Bartumeu, el PS no s’ha hagut de reunir a última hora per veure què posen al programa i per això surten amb cert avantatge.

D’altra banda, sobre les propostes que va fer el candidat de DA a Encamp, Carles Ensenyat, per fer una reforma de la llei que evités la doble imposició al Pas de la Casa, Bartumeu va opinar que no cal respondre a «declaracions divertides que demostren un desconeixement de la realitat jurídica del cens emfitèutic» perquè opina que es podria cansar els ciutadans.

pdf3.jpg