Dinar amb Zapatero

Autor:
Font:
Publicat el: 16 de Febrer de 2008

El passat 16 de febrer, a Lleida, el president del Grup Parlamentari Socialdemòcrata, Jaume BARTUMEU i la presidenta del PS, Mariona GONZÁLEZ, van assistir al dinar que ha ofert el PSC de les Terres de Lleida.

La delegació andorrana va voler donar suport a la candidatura que encapçala Teresa CUNILLERA per la província de Lleida per les properes eleccions generals del 9 de març de l’estat veí.

Jaume BARTUMEU va compartir la taula presidencial amb José Luís RODRÍGUEZ ZAPATERO, president del Govern espanyol, Teresa CUNILLERA, diputada socialista i candidata a les properes eleccions generals, Carme CHACÓN, ministra d’Habitatge i cap de llista del PSC per Barcelona, Francesc BOYA, Síndic d’Aran, Joaquim LLENA, conseller d’Agricultura de la Generalitat de Catalunya, Àngel ROS, alcalde de Lleida i Víctor MORLÁN secretari d’Estat de Transports.

En les converses mantingudes durant el dinar es van fer un intercanvi d’impressions de l’actual situació política a Espanya i de l’evolució de la campanya electoral. També es va establir el calendari d’activitats que farà el PSC a Andorra per donar a conèixer el programa electoral del PSC per les Terres de Lleida.

pdf3.jpg  (veure recull de premsa)