Bartumeu coincideix amb Zapatero en un míting a Lleida

Autor:
Font:
Publicat el: 17 de Febrer de 2008

el Periodic 

El Periòdic

El president del Grup Parlamentari Socialdemòcrata, Jaume Bartumeu i la presidenta del PS, Mariona González, van assistir ahir al migdia dinar que van organitzar els socialistes de les Terres de Lleida.

D’aquesta manera, la delegació andorrana va voler donar suport a la candidatura que encapçala Teresa Cunillera per a la província de Lleida de cara a les properes eleccions generals espanyoles. El líder de l’Alternativa va tenir la possibilitat de compartir la taula presidencial amb el propi president del Govern espanyol, José Luís Rodríguez Zapatero. En la mateixa taula, a més de Cunillera, també hi havia importants dirigents socialistes com ara Carme Chacón, ministra d’Habitatge i cap de llista del PSC per Barcelona, Francesc Boya, síndic d’Aran, Joaquim Llena, conseller d’Agricultura de la Generalitat de Catalunya, Àngel Ros, alcalde de Lleida i Víctor Morlán, secretari d’Estat de Transports.

En un comunicat de premsa, l’oficina dels socialdemòcrates explica que durant el dinar es va fer un intercanvi d’impressions de l’actual situació política a l’Estat veí i de l’evolució de la campanya electoral. Tanmateix, també es va establir el calendari d’activitats que farà el PSC a Andorra per donar a conèixer el programa electoral dels socialistes per a les Terres de Lleida. Inicialment està previst que Cunillera visiti el Principat el 28 de febrer, en un acte de campanya que compartirà amb el secretari general del PSOE Europa, Javier Moreno, i tindrà com a seu la sala d’actes de la Llacuna.

pdf3.jpg