El Govern ha complert el 81% de l’acordat en les Taules de diàleg

Autor: redacció
Font: més andorra
Publicat el: 2 de Febrer de 2011

La Comissió per al Desenvolupament Econòmic i per al Treball, presidida pel ministre d’Economia i Finances, Pere López, i pel ministre de Turisme, Comerç i Indústria, Claude Benet, va examinar ahir el grau d’execució dels compromisos sorgits de les Taules de diàleg (30 compromisos i 127 accions) a data 31 de desembre de l’any passat.

Segons va assegurar López, el balanç és molt positiu ja que de les 86 accions que el Govern es va comprometre a portar a terme se n’han executat 70, el 81,4 per cent.

López va explicar que algunes accions no tiraran endavant, mentre que d’altres estan endarrerides i s’acabaran executant més endavant, durant el març i l’abril, i va indicar que un dels àmbits en què s’ha avançat més és el relacionat amb el mercat laboral.

El Govern també va presentar ahir a la Comissió per al Desenvolupament Econòmic el calendari dels nou reglaments que pengen de la llei de promoció aprovada a final de desembre. El Govern preveu que aquest mes de febrer es puguin aprovar els reglaments més importants: dos estan relacionats amb la Duana i tres amb l’eficiència energètica, l’energia renovable i amb la rehabilitació d’habitatges.

pdf3.jpg