Esmena de Bartumeu al finançament d’obra pública

Autor:
Font:
Publicat el: 29 de Desembre de 2007

el Periodic 

El Periòdic

El Grup Parlamentari Socialdemòcrata va presentar dimecres, a càrrec de Jaume Bartumeu, una esmena a la totalitat sobre el Projecte de llei d’acompanyament sobre les noves formes de contractació i finançament d’obres públiques. A banda, també ha demanat una pròrroga per presentar esmenes parcials a aquest projecte.

Amb aquesta mesura el nou termini de presentació d’esmenes finalitzarà el 20 de març, per la qual cosa el debat en sessió parlamentària no es podrà produir fins a l’abril, com a molt aviat.

Cal recordar que els vots liberals i centristes van servir per rebutjar en l’última sessió del Consell General l’esmena a la totalitat al Projecte de llei d’acompanyament del Projecte de llei de Pressupost d’actualització dels tipus de gravamen de diversos tributs. El conseller socialdemòcrata Jordi Font va ser l’encarregat de defensar l’esmena i va negar que la proposta tingués un rerefons polític, sinó que va explicar que és organitzatiu.

Paral·lelament, el Grup Liberal i CDA+S21 també ha presentat esmenes a aquesta llei, amb l’objectiu de millorar el control sobre aquest nou model de finançament d’obres públiques. També cal destacar que Sindicatura també ha admès a tràmit la proposició de llei de la CASS. Un text que podria veure la llum durant el proper període de sessions.

pdf.jpg