L’executiu dubta que els socis privats del forn hagin complert els serveis pactats

Autor: T. SOLANELLES / C. AUDÍ
Font: diari d'andorra
Publicat el: 14 de Desembre de 2010

L’executiu té “una via de solució definida” per resoldre el conflicte que manté amb els “socis dissidents” del Centre de Tractament de Residus (Ctrasa).

Però no la farà pública fins que no es completi del tot l’auditoria financera encomanada, que, va assegurar el màxim responsable de l’executiu, Jaume Bartumeu, per molt que sembli impossible encara no s’ha acabat. Bartumeu va situar el nivell de conflicte en “dues consideracions” clau. Una, que Cespa i Novergie no estarien duent a terme la tasca encomanada. L’altra, que potser no seria legal un contracte que estableix que els accionistes de l’empresa siguin prestadors de serveis.

El cap de Govern es va mostrar cautelós amb la qüestió tot i retreure als dos accionistes privats del forn que no ho estiguin sent, per la qual cosa semblaria difícil, segons va donar a entendre Bartumeu, que l’afer no acabi a la Batllia. Bartumeu va deixar entreveure que pot ser il·legal un contracte que el “soci d’una empresa es fa retribuir per mitjà d’unes prestacions de servei” que, a més a més, “tenim dubtes que s’hagin dut a terme”.

pdf3.jpg