Comunicat de premsa relatiu a la resposta del Comitè de Ministres del Consell d’Europa sobre la prevenció de la corrupció a Eslovènia

Autor:
Font:
Publicat el: 4 de Desembre de 2007

logo-gps-consell.JPG

El president del Grup Parlamentari Socialdemòcrata, Jaume BARTUMEU, en la seva qualitat de membre de l’Assemblea parlamentària del Consell d’Europa, ha rebut resposta, en data 27 de novembre del 2007, de la pregunta escrita que havia presentat al Comitè de Ministres del Consell d’Europa sobre la prevenció de la corrupció a Eslovènia.

En aquella pregunta Jaume BARTUMEU es feia ressò de la preocupació del GRECO, que compartia, sobre determinades evolucions de la legislació eslovena que comportaven l’abolició de la comissió per la prevenció de la corrupció. En la seva pregunta, Jaume BARTUMEU recordava que el Tribunal Constitucional d’Eslovènia havia declarat inconstitucional, el 24 de març del 2007, la llei que abolia aquella comissió.

El Comitè de Ministres va adoptar, en la seva reunió de Delegats dels ministres del dia 7 de novembre del 2007, la resposta a la pregunta de Jaume BARTUMEU CASSANY.

Aquesta resposta li fou tramesa en data 13 de novembre del 2007 i va arribar a Andorra el 27 de novembre del 2007.

Document adjunt en format pdf

Recull de premsa