La delimitació de les competències entre el Govern i els comuns es detallarà a l’analitzar les transferències

Autor: REDACCIÓ
Font: més andorra
Publicat el: 10 de Novembre de 2010

El Govern i els representants dels comuns es van tornar a reunir ahir. En aquesta sisena trobada per revisar la Llei qualificada de competències, es va acabar de repassar l’article que estableix les atribucions dels comuns, tot i que quedarà per a properes reunions la delimitació detallada, ja que anirà en funció de la revisió de les transferències, que s’iniciarà en una propera reunió convocada pel 10 de desembre.

L’Executiu, que no va atendre els mitjans de comunicació després que amb els cònsols decidissin donar-li la paraula i buscar així un equilibri, es va comprometre a redactar un projecte del que podria ser la modificació de l’article referent a les competències dels comuns, segons va manifestar a través d’un comunicat. Aquest text està previst que es trameti als cònsols en un termini de quinze dies.

D’altra banda, a la propera reunió, el Govern presentarà un document que reflecteixi els fluxos de les aportacions econòmiques als comuns, que s’afegeixen a les transferències ordinàries i a les de capital com poden ser les que neixen de l’impost de transmissions patrimonials.

pdf3.jpg