Claude Benet afirma que s’ha de crear una identitat pirinenca forta

Autor: ANA
Font: més andorra
Publicat el: 25 d'Octubre de 2010

Comerç i Indústria, Claude Benet, va parlar de la necessitat de crear una «identitat pirinenca forta» Benet va afirmar que «hem de ser capaços de convertir una adversitat orogràfica en atractiu turístic» i que no s’ha de renunciar a «ajustar les nostres ambicions per fer realitzacions que millorin la nostra vida».

Ho va dir en el marc de les setenes Trobades Culturals Pirinenques que es van celebrar dissabte passat a la Sala Sant Domènec de la Seu d’Urgell.

Claude Benet va dir en la seva exposició que «hem d’entendre el Pirineu com una entitat més àmplia» i no quedar-se tancats únicament en els territoris de parla catalana. Per fer-ho possible, el ministre va dir que cal treballar en dos eixos essencials: fer conèixer millor el Pirineu i comunicar millor els territoris entre ells.

El polític va insistir que cal «unir esforços i donar una imatge del Pirineu i va afirmar que es tracta del «tret d’unió entre la Mediterrània i l’Atlàntic», és a dir, «és la muntanya que uneix el mar amb l’oceà».

pdf3.jpg