Concurs per instal·lar sis semàfors a quatre parròquies

Autor: Redacció
Font: bon dia
Publicat el: 14 d'Octubre de 2010

El Govern va aprovar ahir la licitació d’un concurs per a la instal·lació de sis semàfors en quatre parròquies. El cost aproximat d’aquesta instal·lació serà de 120.000 euros i és previst que puguin estar en funcionament a finals d’aquest any.

El portaveu del Govern, Bruno Bartolomé, va exposar que la instal·lació d’aquests senyals es fa en resposta a les demandes fetes pels cònsols en les diferents reunions que han mantingut amb l’executiu.

Tal com va detallar Bartolomé, els semàfors que s’instal·laran a Encamp estaran situats als passos de vianants de Valira Nova i de la Bartra. A Ordino es posaran al pas de vianants que hi ha tot just al davant del cementiri de la parròquia.

A Andorra la Vella també és prevista la instal·lació de dos semàfors, tots dos a Santa Coloma. Concretament un anirà col·locat al pas de vianants de la rotonda d’Enclar i l’altre a la cruïlla entre l’avinguda d’Enclar i el carrer Prat Salit.

Finalment, el darrer d’aquests semàfors anirà instal·lat a la parròquia d’Escaldes-Engordany, a la confluència entre els carrers Esteve Albert i Arnaldeta de Caboet.

Tal com va assenyalar el portaveu de l’executiu, aquesta acció va destinada a incrementar les mesures de seguretat a la xarxa viària, i si els tràmits corresponents segueixen el seu curs normal, cap a finals d’aquest any aquests sis nous semàfors ja podrien estar en funcionament als punts determinats.

pdf3.jpg