Previsió per ampliar les escoles espanyola i francesa d’Ordino

Autor:
Font: El Periòdic d'Andorra
Publicat el: 22 de Setembre de 2010

El Govern disposa del terreny que permetrà l’ampliació de les escoles andorrana i francesa de primera ensenyança i maternal d’Ordino, però el projecte està pendent d’una partida pressupostària. En referència al projecte d’ampliació, la ministra d’Educació, Susanna Vela va explicar ahir que dotarà l’actual edifici d’un bloc addicional que es construirà al terreny annex que és propietat del Govern.

El cap de Govern, Jaume Bartumeu, i Vela van escoltar la demanda del director de l’Escola Francesa de la Massana de poder ocupar parcialment l’edifici annex que fins el curs escolar passat ocupava l’Escola Espanyola, i que actualment està buit pel tancament d’aquest centre. L’edifici és propietat del Govern i la seva nova destinació no està decidida.

Bartumeu i Vela van reprendre ahir la ronda de visites a diferents escoles del Principat. Es van desplaçar al matí a l’Escola Andorrana d’Ordino de Segona Ensenyança, l’Escola Francesa de maternal i Primera Ensenyança de la Massana i l’Escola Andorrana de maternal i Primera Ensenyança de la Massana.

El primer centre en ser visitat va ser l’edifici de l’Escola Andorrana d’Ordino de Segona Ensenyança. Allà el cap de Govern ha estat rebut per la directora del centre, Sandrà Tudó, que ha guiat la comitiva d’autoritats per les diferents dependències d’aquest centre escolar construït fa 4 anys. Posteriorment, el cap de Govern i la ministra d’Educació i Cultura es van desplaçar fins a la Massana on van visitar en primer lloc l’Escola Francesa de maternal i Primera Ensenyança i posteriorment l’Escola Andorrana de maternal i Primera ensenyança. Els responsables de l’executiu van visitar el centre de l’Escola Andorrana de maternal i Primera ensenyança de la Massana, equipat amb piscina, gimnàs i sala de psicomotricitat, entre altres prestacions.

pdf3.jpg