El Govern preveu l’ampliació de les escoles andorrana i francesa d’Ordino

Autor: pere moliné
Font: més andorra
Publicat el: 22 de Setembre de 2010

La ministra d’Educació i Cultura, Susanna Vela, va donar ahir més detalls del projecte d’ampliació de les escoles andorrana i francesa de prim era ensenyança i maternal d’Ordino.

Vela va explicar que dotarà l’actual edifici d’un bloc addicional que es construirà al terreny annex que és propietat del Govern. Aquest projecte forma part de l Pla Estratègic d’Infraestructures escolars de l Govern. Vela va afegir també que aquesta iniciativa està pendent que tingui dotació pressupostària.

Aquestes declaracions les va dur a terme després que, juntament amb el cap de Govern, Jaume Bartumeu, reprenguessin ahir a l matí la ronda de visites a diferents escoles del Principat. Bartumeu i Vela es van desplaçar ahir a l’Escola Andorrana d’Ordino de segona ensenyança, l’Escola Francesa de maternal i primera ensenyança de la Massana i l’Escola Andorrana de maternal i primera ensenyança de la Massana.

A l’Escola Francesa de maternal i primera ensenyança de la Massana Jaume Bartumeu i Susanna Vela van escoltar la demanda del director de l’Escola Francesa de poder ocupar parcialment l’edifici annex que fins el curs escolar passat estava ocupat per l’Escola Espanyola i que actualment està buit pel tancament d’aquest centre. L’edifici buit és propietat del Govern i la seva nova destinació encara no està decidida.

pdf3.jpg