Caldera i Bartumeu reiteren que el progrés és la recepta anticrisi

Autor: REDACCIÓ
Font: diari d'andorra
Publicat el: 18 de Setembre de 2010

El cap de Govern, Jaume Bartumeu, va rebre ahir al despatx de l’edifici administratiu l’exministre espanyol Jesús Caldera, convidat pel Partit Socialdemòcrata a la conferència que va tenir lloc dijous per celebrar el desè aniversari de la formació.

Caldera, que havia ocupat la cartera de Treball i Afers Socials entre el 2004 i el 2008, va coincidir amb Bartumeu que el progrés, tant social com mediambiental, és una clara recepta contra la crisi econòmica.

Segons un comunicat de l’executiu, Bartumeu i Caldera van coincidir que una solució ràpida als problemes econòmics actuals passa “per les polítiques socialdemòcrates”, basades en l’austeritat i en un menor consum de recursos. Així mateix, en l’entrevista que van mantenir tots dos es van tractar temes com l’eficàcia en la gestió pública i privada, la sostenibilitat i el manteniment de les prestacions socials, per garantir la igualtat d’oportunitats. Només així es pot assolir una bona convivència i evitar esquerdes socials.

Les conclusions de la reunió van en línia amb la conferència que va pronunciar Jesús Caldera dijous passat, al Centre de congressos, on va proposar la indústria de les energies alternatives com una font segura de llocs de treball, de riquesa i de protecció del medi ambient, que es desenvoluparà durant els propers anys.

pdf3.jpg