Invitació a la conferència de Jesús Caldera, de la Fundació “Ideas para el progreso”

Autor:
Font:
Publicat el: 14 de Setembre de 2010

anuncicaldera

10anivps

Conferència del Sr. Jesús Caldera, vice president executiu de la Fundació “Ideas para el progreso”

(http://www.fundacionideas.es)

Emmarcada dins dels actes de celebració del desè aniversari de la fundació del Partit Socialdemòcrata (2000 – 2010), la primera de les conferències previstes per aquesta tardor es celebrarà el proper dijous 16 de setembre al Centre de congressos d’Andorra la Vella a les 19 hores.

La fundació Ideas integra totes les altres fundacions existents lligades amb el Partit Socialista Obrer Espanyol (PSOE) i desenvolupa un nou “think-thank” o laboratori d’idees progressista.

És important que assistim nombrosos a aquest acte, coincidint amb la represa de l’activitat política després de l’estiu, per rebre de primera mà el punt de vista d’una de les persones encarregades de mirar més enllà de l’horitzó immediat i trobar noves fórmules progressistes per poder assolir un futur millor en aquests moments d’incertesa.

Esperem la teva assistència a l’acte. La conferència és oberta i pots convidar altres persones.

Qui és el conferenciant?

Jesús CalderaJesús Caldera Sánchez-Capitán

Vicepresident executiu de la Fundació “IDEAS para el progreso”

Diputat per Salamanca des de 1986, és el responsable de la Fundació IDEAS, tasca  que compagina amb la Secretaria de Estudis i Programes de la Executiva Federal del PSOE des de juliol de 2008.

Ha estat coordinador dels programes electorals de les Eleccions Generals de 2004 i 2008.

Va ser Ministre de Treball entre 2004-2008, durant el seu mandat va elaborar la Llei de Promoció de l’Autonomia Personal i Atenció a persones en situació de Dependència; i la Llei d’Igualtat, que situà Espanya al capdavant de la igualtat efectiva. També aprovà l’Estatut del Treballador Autònom.