Sílvia Bonet entra al Govern per reforçar l’atenció social

Autor:
Font: el periòdic d'andorra
Publicat el: 10 de Setembre de 2010

La nova ministra de Salut, Benestar i Treball, Sílvia Bonet, va jurar ahir el càrrec, en substitució de Cristina Rodríguez, un canvi que, segons el cap de Govern, Jaume Bartumeu, té com a objectiu «reforçar l’atenció social a les persones».

Bartumeu va assenyalar nova ministra treballarà en «les línies que va marcar el discurs de política general» amb què l’Executiu socialdemòcrata va formar govern, alhora que va indicar que no es preveuen més canvis dins aquest ministeri, amb dos secretaris d’Estat.

Pel que fa als motius del relleu ministerial i la seva possible relació amb el canvi de direcció de l’Hospital Nostra Senyora de Meritxell, Bartumeu no es va pronunciar i va afirmar que en tot cas les decisions que s’hagin de prendre en aquest sentit es faran al Consell de Ministres. En la mateixa línia es va pronunciar la nova ministra, que es troba actualment en una fase de situació i coneixement dels processos que ara s’estan fent. Segons Bonet, ara per ara ha d’analitzar tot el que hi ha i serà difícil plantejar nous projectes. La ministra va assegurar que manté bona relació amb la seva predecessora i durant aquests dies han anat realitzant el traspàs.

CANVI DE FUNCIONS / La ja exministra Rodríguez va deixar el càrrec per encapçalar la missió preparatòria de la presidència andorrana a la representació del Principat prop del Consell d’Europa. La remodelació també va suposar el nomenament del secretari d’Estat d’Interior, Bruno Bartolomé, com a portaveu del Govern.

pdf3.jpg