Jaume Bartumeu es reuneix a Madrid amb Elena Valenciano

Autor:
Font:
Publicat el: 12 de Novembre de 2007

El passat 12 de novembre, a Madrid, Jaume BARTUMEU va mantenir una reunió de treball amb la secretària de relacions internacionals de l’executiva federal del PSOE, Elena VALENCIANO, a la seu del PSOE (C. Ferraz).

Durant la reunió es va passar revista als diversos afers que centren les relacions hispano-andorranes, fent especial referència a la necessitat de resoldre la recent qüestió dels problemes en què es poden trobar els estudiants de batxillerat del sistema educatiu andorrà a l’hora d’accedir a la selectivitat prèvia al seu ingrés a les universitats espanyoles.

D’altra banda, Jaume BARTUMEU va exposar a Elena VALENCIANO, que és també diputada al Parlament Europeu, la proposta socialdemòcrata d’acostament a Europa fent especial referència a l’acord d’associació amb la Unió Europea que el PS defensa.

Precisament en el marc d’aquest acostament a Europa s’ha previst, per a les primeres setmanes del proper any 2008, un viatge de Jaume BARTUMEU a Brussel·les per a mantenir diverses reunions de treball tant amb el grup parlamentari del Partit dels Socialistes Europeus, com amb altres responsables europeus.

D’altra banda, en el decurs d’aquesta estada a Madrid, Jaume BARTUMEU també va mantenir una trobada, amb la diputada del PSC-PSOE per Lleida,Teresa CUNILLERA.

En les converses es va fer el seguiment habitual que ambdós parlamentaris fan, periòdicament, dels afers de mútua i comuna preocupació política.

pdf.jpg