Volem humanitzar la parròquia, donant el protagonisme al ciutadà

Autor:
Font:
Publicat el: 6 de Novembre de 2007

aternativa-no-ordinopetita.JPG 

La candidatura de l’Alternativa a Sant Julià afrontarà els propers comicis amb l’objectiu d’aportar un projecte polític que prioritza la millora de la qualitat de vida dels lauredians.

Volem humanitzar la parròquia, donant el protagonisme al ciutadà, d’una vegada per totes. Volem fer la vida més còmoda als veïns de la parròquia, apropant-los l’administració, l’esbarjo i la cultura i creant els serveis que manquen”, ha explicat el cap de llista, Jordi Lorente. 

El candidat a cònsol ha fet aquestes declaracions durant la presentació de la candidatura de l’Alernativa a Sant Julià, un equip integrat per persones de procedència, edat i dedicacions diverses i complementàries. Lorente ha afegit que es tracta d’un grup cohesionat i paritari que “ens adonem de les dificultats socials sorgides per culpa d’una política basada en els interessos personals de l’elit governant. Per això, encarem les eleccions amb tota la motivació per a invertir aquesta tendència, que s’ha convertit en un cercle viciós”.

Així, Jordi Lorente s’imposa el repte de liderar un projecte capaç de dinamitzar econòmicament i socialment Sant Julià. Per a Lorente, un comú governat per l’Alternativa garantirà unes finances transparents, reals i assumibles per la corporació: “una política diferent a la liberal, que els darrers anys ha dedicat les principals inversions a projectes faraònics fora del poble, deixant completament de banda la qualitat de vida de la parròquia”.

En aquest sentit, el número u de l’Alternativa a Sant Julià considera que cal aturar el projecte de Naturlàndia, així com replantejar la utilització del camp de tir i potenciar l’estació d’esquí de la Rabassa. D’altra banda, pel que fa al polèmic nou vial, l’Alternativa aposta per un únic túnel, aprofitant el peu de la muntanya de Rocafort com a espai de lleure.

Document en format pdf  Recull de premsa  Imatge 1 Imatge 2 Imatge 3