El Govern accepta “una part important” de la proposta d’ApC per al pressupost

Autor: m. f. / agències
Font: bon dia
Publicat el: 22 de Juliol de 2010

La reunió que ahir van mantenir el Govern i els membres del grup parlamentari d’Andorra pel Canvi, ApC, va acabar amb la conclusió que l’executiu accepta “una part sensiblement important” de la proposta de resolució que van presentar al mes de juny la formació.

D’aquesta manera, el cap de Govern, Jaume Bartumeu, va posar de manifest després de la reunió que el Govern té la intenció d’acceptar aquesta part, que ell mateix va qualificar de “sensiblement important”. També el president del grup parlamentari d’ApC, Eusebi Nomen, manifestava el seu cert optimisme sobre aquesta acceptació.

Quant a la valoració de la reunió, Nomen va manifestar que des d’ApC són “constructius” i que la seva intenció és la de “treballar per aportar solucions”, tot i que va insistir en el fet que “el lideratge” en tota aquesta qüestió depèn del Govern.

De la seva banda, Bartumeu va destacar que ara el Govern treballarà per donar una “resposta concreta” a la proposta de resolució feta per ApC i en aquest sentit va reiterar que en el seu moment ja va exposar que “acceptava l’enunciat general de la proposta”. Aquest treball va encaminat que durant la primera quinzena del setembre es puguin tenir ja totalment definides les línies generals de l’avantprojecte de llei de pressupost.

Durant la reunió celebrada ahir, i a la qual també van assistir el ministre d’Interior, Víctor Naudi, i el de Medi Ambient, Agricultura i Patrimoni Natural, Vicenç Alay, es van començar a abordar les “línies generals” del que el Govern pot introduir al pressupost, tal com va insistir Bartumeu.

Durant la trobada els membres d’ApC van rebre les directrius que el Govern ha fet arribar als diferents departaments per a l’elaboració del pressupost. Des de l’executiu es va demanar a ApC que faci les aportacions a aquestes línies generals.

Finalment, Bartumeu va concloure que “el que no es podia fer és que el Govern acceptés fil per randa” el document presentat per ApC i va afegir que li va semblar que ApC havia entès el fet que les propostes fossin debatudes.

pdf3.jpg