Andorra Turisme destina 557.000€ en promocions a França i Espanya

Autor: redacció
Font: bon dia
Publicat el: 9 de Juny de 2010

Andorra Turisme va informar ahir que, juntament amb els comuns, ha destinat un pressupost de 557.000 euros a la campanya turística que té com a objectiu posicionar el país com a destinació de compres en els mercats més propers i augmentar el nombre de visitants que s’hi desplacen, motivats, principalment, per les compres.

La campanya va començar el 18 de maig tant a Espanya com a França i inclou diverses accions de comunicació, entre les quals l’elaboració d’una guia de compres. L’àmbit d’actuació de la campanya publicitària és Catalunya, València i la zona del sud de França, en concret la regió del Migdia-Pirineus, l’Aquitània i el Llenguadoc-Rosselló.

A Catalunya, la presència d’Andorra se centra en vuit onades durant l’any, que coincideixen amb els ponts o festius segons el calendari 2010: la passada segona Pasqua, Sant Joan, el pont de la Mercè, Santa Tecla, el pont de la Hispanitat, Tots Sants, la Puríssima i el Nadal. A València, la campanya publicitària de compres se centra en quatre períodes determinats: Hispanitat, Tots Sants, Puríssima i Nadal.

I pel que fa a França, la campanya incideix en dos festivitats: Tots Sants i Nadal. Aquesta és la primera campanya que l’empresa SCACS engega per a Andorra i té un contracte per als tres anys vinents, segons va comentar el director d’Andorra Turisme, Àlex de Andrés, en la presentació d’aquesta campanya.

Cal recordar, a més a més, que aquesta acció promocional va aixecar nombroses crítiques després que fos comparada amb una de l’operador turístic anglès Expedia, amb la qual guarda moltes similituds.

pdf3.jpg