Bilodeau felicita Andorra per la tasca per la francofonia

Autor: redacció
Font: bon dia
Publicat el: 1 de Juny de 2010

El representant personal del primer ministre del Canadà per a la Francofonia, Jacques Bilodeau, va visitar ahir Andorra per primera vegada de manera oficial i ho va aprofitar per mantenir una entrevista amb el cap de Govern, Jaume Bartumeu, i posteriorment amb el ministre d’Afers Exteriors i Relacions Institucionals, Xavier Espot.

El cap de Govern i el ministre Espot van trametre a Bilodeau la participació activa d’Andorra en l’Organització Internacional de la Francofonia, tant des del Govern com des del Consell General, els comuns i els empresaris per fomentar els vincles amb els països francòfons.

El representant personal del primer ministre del Canadà per a la Francofonia, de la seva banda, va felicitar els representants governamentals per totes les accions dutes a terme per promoure la francofonia i va animar les autoritats andorranes a continuar desenvolupant aquest tipus d’accions.

Cal recordar que la visita de Jacques Bilodeau a Andorra estava programada per al passat 19 d’abril, però es va haver de posposar a causa del tancament provisional de l’espai aeri arran de les emanacions a l’atmosfera produïdes pel volcà islandès.

A la visita que va realitzar ahir, Bilodeau va estar acompanyat de la segona secretària a l’ambaixada del Canadà, Véronique Choquette.

pdf3.jpg