El Ministeri d’Interior presenta a Canillo el conveni d’atenció ciutadana, seguretat i prevenció

Autor: ANA
Font: Més Andorra
Publicat el: 21 de Maig de 2010

Seguint la ronda de contactes ue el Ministeri d’Interior està fent amb els cònsols de les set parròquies, ahir va ser el torn de Canillo. Així, el ministre d’Interior, Víctor Naudi; el secretari d’Estat d’Interior, Bruno Bartolomé, i els dos directors del Departament es van reunir amb els cònsols de Canillo, Enric Casadevall i Mònica Bonell, per fer un balanç de les actuacions dutes a terme per la Policia a la parròquia, i trametre la proposta de conveni de col·laboració en matèria d’atenció ciutadana, seguretat i prevenció.

El Govern espera d’aquesta manera que el conveni, que recollirà les accions prioritàries, el calendari d’actuacions conjuntes, les necessitats de formacions que podran compartir els cossos i un procés d’intercanvi d’informació, pugui ser signat el més aviat possible.

Els cònsols de Canillo van valorar positivament la proposta de conveni entre el Cos de Policia i els agents de circulació, ja que un dels objectius és que la Policia de proximitat s’apropi més als ciutadans i conegui els neguits de la població. Per aquest motiu, una de les demandes d’Interior és que un representant del cos pugui assistir a les reunions de poble i altres trobades que es facin a Canillo.  

pdf3.jpg