El Govern autoritza un avenç d’uns 300.000 euros per la renovació de l’Administració

Autor: redacció
Font: més andorra
Publicat el: 20 de Maig de 2010

El Govern va aprovar un decret pel qual s’autoritza un avenç de fons de 292.240 euros per finançar el projecte de descripció i valoració dels llocs de treball de l’Administració general, l’elaboració del llibre blanc sobre la Llei de la Funció Pública i l’estudi per al desplegament de les carreres professionals de l’Administració.

Segons s’assenyala en el decret, aquest Pla d’accions per a l’any 2010 és fruit d’un estudi elaborat durant l’any 2009 per al diagnòstic i la proposta de millores del Sistema de gestió i avaluació de l’acompliment.

El Govern va recordar que durant el 2009 va contractar una empresa perquè elaborés un diagnòstic i proposés millores del Sistema de gestió i avaluació de l’acompliment. L’informe, entre d’altres aspectes, recomanava revisar i modificar la Llei de la Funció Pública, així com revisar les descripcions dels llocs de treball per desplegar un nou sistema de gestió i avaluació de l’acompliment i per establir les carreres professionals.

El decret posa en relleu que la descripció i la valoració dels llocs de treball de l’Administració general, que corresponen a uns 800 llocs de treball, comporta una despesa de 175.760 euros. Pel que fa a l’elaboració del llibre blanc sobre la Llei de la Funció Pública, la despesa ascendeix a 54.080 euros. I, finalment, l’estudi per desplegar les carreres professionals de l’Administració suposa una despesa de 62.400 euros. En cap dels tres casos, les despeses no estaven previstes en la partida corresponent del pressupost per a l’exercici 2009 i, en conseqüència, no es disposa d’una dotació pressupostària suficient.

pdf3.jpg