El Govern homenatja els funcionaris jubilats el 2009

Autor: redacció
Font: més andorra
Publicat el: 7 de Maig de 2010

El Govern va homenatjar ahir els sis funcionaris que es van jubilar durant el 2009. El cap de l’Executiu, Jaume Bartumeu, va agrair la seva «tenacitat i dedicació» durant el seu pas per l’Administració pública.

Bartumeu, es va dirigir als funcionaris jubilats com a «companys», i va recordar que les coses havien canviat molt de quan ells van començar a treballar pel Govern ja que no té res a veure l’Administració Pública del 1990 a les del 2010.

Els homenatjats estaven adscrits als departaments de Prevenció i Extensió d’Incendis i Salvament, en el cas de Josep Simó i Isidre Pedescoll, que hi van dedicar 24 i 27 anys de treball respectivament, al Ministeri de Medi Ambient i Agricultura, Josep Granja i Albert Cabanes, que hi van servir durant 30 i 31 anys, al Ministeri d’Educació i Cultura en el cas de Maria Eulàlia Geli, que no va poder assistir a l’acte, i que hi va destinar 34 anys de la seva vida, i al Ministeri d’Ordenament Territorial, Sebastià López, que hi va treballar durant dinou anys.

Així mateix, el cap de Govern va aprofitar per expressar la voluntat de l’Executiu «d’avançar en la modernització de l’Administració», per millorar el servei al ciutadà.

pdf3.jpg