Discurs del premi Andorrans de l’Any

Autor: jaume bartumeu
Font: El periòdic d'andorra
Publicat el: 28 d'Abril de 2010

Distingides autoritats, senyores, senyors, amics tots, bona nit i moltes gràcies per ser aquí, compartint aquesta vetllada. Després d’aquest acte tan emotiu i brillantment executat, en el qual s’han valorat diverses trajectòries de persones, agrupacions i conjunts empresarials, hem pogut conèixer els premiats en cada apartat.

Valgui per a tots ells, finalistes i guanyadors, la meva sincera felicitació perquè és un mèrit indiscutible arribar a una final mitjançant votació popular. Vull fer especial referència sense desmerèixer ningú al premi extraordinari d’aquest any, que s’endú l’ONCA, després d’una trajectòria envejable. És el moment també de felicitar EL PERIÒDIC D’ANDORRA per la seva renovació i, alhora, el seu permanent sentit d’arrelament i servei a la societat andorrana, amb un producte de qualitat que estimula la informació, la reflexió i la lectura diària en català. Gràcies, doncs, a totes i a tots per les energies dipositades en el vostre treball i la consolidació de les vostres carreres personals i corporatives, i gràcies a EL PERIÒDIC D’ANDORRA per assumir, un any més, el repte de l’edició d’aquests premis. També a totes les persones que han participat en la confecció d’aquesta vetllada, que ha excel.lit en imaginació i sensibilitat.

I finalment encoratjo tots els presents, perquè puguem compartir altres vetllades com aquesta mitjançant noves plataformes i oportunitats culturals que el futur i la imaginació de tots plegats ens depararan, de ben segur. A tothom, moltes gràcies.

Cap de Govern.

pdf3.jpg