El Govern presentarà aviat un pla d’accions del GADA

Autor: PERE MOLINÉ
Font: més andorra
Publicat el: 26 de Març de 2010

El cap de Govern, Jaume Bartumeu, va anunciar ahir que durant els propers dies es clourà el projecte de diagnòstic sobre el funcionament del sistema d’avaluació de l’acompliment dels objectius (GADA) i presentarà un pla d’accions per millorar-ho.

Així ho va explicar en un discurs efectuat amb motiu de la jornada sobre la gestió de persones a l’Administració pública, que va comptar amb la participació de membres dels comuns i de l’Administració i de també representants de la funció pública de Catalunya.

Bartumeu va assegurar en el seu discurs que està convençut que l’Administració «ha de tenir un paper bàsic en la societat d’aquest país» i va afegir que no comparteix la política d’externalització i privatització dels serveis públics, duta a terme en èpoques anteriors. Bartumeu va dir que «als darrers mesos hi ha hagut qui ha volgut carregar la culpa dels mals del país als funcionaris» i va assegurar que ell no ho creu.

El mandatari també va avançar que l’Executiu vol generalitzar les tecnologies de la informació i de la comunicació –sobretot en l’Administració electrònica– per permetre promoure la reducció de costos administratius, millorar l’atenció al públic i afavorir una valoració contínua.

pdf3.jpg