Acord tancat per l’accés a les universitats espanyoles

Autor: redacció
Font: més andorra
Publicat el: 26 de Març de 2010

L’acord de reciprocitat entre Andorra i Espanya per l’accés a la universitat dels estudiants del sistema educatiu del Principat va centrar la reunió que la ministra d’Educació, Susanna Vela, va mantenir ahir a Madrid amb el seu homòleg espanyol, Ángel Gabilondo.

La trobada va tractar bàsicament la formalització de l’acord de reciprocitat que garanteix l’accés als estudiants de l’escola andorrana a les universitats espanyoles. En aquest sentit, Susanna Vela va explicar que l’acord ja està tancat i ara només queda la seva formalització.

L’entrevista entre Susanna Vela i Ángel Gabilondo es va produir a Madrid aprofitant el desplaçament de la ministra fins a la capital espanyola, on ahir i avui assisteix al Fòrum Unió Europea –Amèrica Llatina i el Carib sobre Educació, Innovació i Inclusió Social. Vela es va reunir ahir també amb la vicepresidenta María Teresa Fernández de la Vega.

Pel que fa al fòrum, és una reunió preparatòria de la VI Cimera de caps d’Estat i de Govern que farà a Madrid al maig. El secretari d’Estat d’Educació, Josep Roig, participa amb la ministra en aquest Fòrum. La presència d’Andorra permetrà, segons Vela, aprofundir en les transformacions en matèria educativa més enllà dels països veïns.

pdf3.jpg