L’Executiu aprova una partida per sufragar el material dels Bombers

Autor: p. m.
Font: més andorra
Publicat el: 25 de Març de 2010

El Consell de Ministres va aprovar ahir onze projectes de llei de crèdit i crèdit extraordinaris per valor de quasi 6 milions d’euros.

Un dels crèdits més destacables és el que fa referència a l’adquisició de material pel cos de Bombers durant aquest any i que ascendeix a uns 760.000 euros. Segons el ministre d’Economia i Finances, Pere López, es tracta de les mateixes inversions aprovades en el pressupost del 2010, que no va prosperar al Consell General.

El crèdit més alt entre els aprovats ascendeix a quasi 1,1 milions i és per finançar les despeses derivades del pla d’acció per a la millora i la reactivació del comerç. També es va aprovar un crèdit extraordinari per fer front a les despeses derivades de la intervenció d’urgència a l’Hotel Rosaleda, considerat bé d’interès cultural. A més, hi ha un crèdit extraordinari per quasi 600.000 euros per fer front a l’adequació de la planta baixa de l’antiga caserna de Bombers per a la ubicació de les pintures murals romàniques de Santa Coloma. També hi ha una partida de 60.000 euros per realitzar estudis dels entorns de protecció dels béns d’interès cultural.

Un altre dels crèdits aprovats, per valor d’uns 700.000 euros, és per sufragar els estudis de formació professional i les despeses generades per les beques dels estudiants que cursen els estudis en centres públics del país i dels estudiants no universitaris que cursen els estudis a l’estranger.

pdf3.jpg