‘Tot un món en un petit país’, el nou eslògan d’Andorra per atraure visitants

Autor: s. m.
Font: bon dia
Publicat el: 3 de Març de 2010

Andorra Turisme va presentar ahir la nova campanya publicitària del país. De la mà del gerent de la societat, Alexandre Andrés, es va presentar en detall aquesta promoció, que té com a leitmotiv principal invertir la tendència i transformar els excursionistes en turistes.

Acompanyant el gerent d’Andorra Turisme hi havia David Sambola, conseller delegat de SCACS, l’empresa guanyadora del concurs internacional i encarregada ahir de presentar els eixos d’aquesta campanya. Sota el lema Tot un món en un petit país, es pretén potenciar els atractius d’Andorra per fer-hi venir més turistes.

Sambola va indicar que “la síntesi conceptual” de la campanya seria la d’“una àmplia oferta en poc espai”. Segons el publicista, aquest seria el resum i el missatge més encertat de cara a una campanya publicitària, ja que Andorra pot oferir un ampli ventall d’activitats igualant destinacions similars però en un espai molt més reduït, i és aquest un dels actius més important que té.

El contracte signat amb aquesta empresa serà pels quatre anys vinents i de cara a l’estiu ja es llançarà la primera campanya publicitària. Actualment, SCACS elabora tot un seguit d’espots publicitaris, que es difondran en els quatre països escollits per a la campanya d’aquest any. Andrés va comentar que els països triats són Espanya, França, Portugal i el Benelux, tot i que l’estratègia s’anirà reformulant a mesura que passi el temps i, sobretot, les temporades.

Val a dir que la campanya costarà a Andorra Turisme 500.000 euros el primer any i s’espera que mentre duri el contracte els imports vagin variant en funció del nombre de promocions que calgui fer. A aquesta quantitat, hi caldrà sumar els anuncis que es posin en diferents mitjans.

De fet, és precisament en els canals de difusió on hi ha una altra de les novetats d’aquesta campanya. I és que Andorra Turisme apostarà aquesta temporada per la promoció via web, un mitjà que va quedar més deixat de banda en anteriors campanyes perquè es va fer servir més les marquesines en diverses capitals o els espots publicitaris a la televisió.

pdf3.jpg