Proposta a mitjà termini a 5 operadors britànics i d’Irlanda

Autor:
Font: Bon Dia
Publicat el: 4 de Febrer de 2010

Andorra Turisme farà una proposta de col·laboració, per a les properes dues o tres temporades, a cinc dels principals operadors turístics britànics i irlandesos, i els directors generals de les diferents companyies visitaran Andorra abans del final de la temporada d’esquí.

L’anunci arriba després que una delegació andorrana encapçalada pel ministre d’Economia i Finances, Pere López, va viatjar a principis d’aquesta setmana a Dublín i Londres per establir el marc de col·laboració i promoció d’Andorra amb cinc operadors turístics: DirectSki, TopFlight, TUI, Thomas Cook i Inghams. Pel que fa a la temporada actual, des del Govern es va reiterar que els primers resultats presentats pels operadors turístics  auguren que la xifra final de visitants britànics vinguts a Andorra serà similar o lleugerament superior a la dels anys anteriors, i trencarà d’aquesta manera la tendència a la baixa registrada fins ara.

Promoció a Bèlgica i França

D’altra banda, Andorra Turisme vol consolidar el Principat com a destinació de vacances per als turistes belgues, i per aquest motiu participarà en la fira Saló de les vacances de Brussel·les, que se celebra a l’Expo de la capital belga des d’avui fins al dilluns 8 de febrer, amb un espai de 40 metres quadrats.

Així mateix, demà s’inaugurarà una nova edició de la fira Mahana Toulouse al Parc des Expositions de la capital del  MigdiaPirineus, un esdeveniment que s’allargarà fins diumenge. Andorra Turisme hi serà present amb un estand de 60 metres  quadrats situat a l’àrea internacional i a prop de les regions espanyoles participants.

pdf3.jpg