El sindicat de duaners diu que hi ha hagut millores al punt fronterer del Baladrà

Autor: Pere Moliné
Font: Més Andorra
Publicat el: 27 de Gener de 2010

El president del sindicat de funcionaris de duana, Joan Seguí, va informar que les grans mancances que van denunciar a la nova instal·lació del punt fronterer del Baladrà «s’estan solucionant ». Així, segons va dir, «tenim una millor senyalització per exemple i es farà la porta d’accés directe que havíem demanat».

Seguí va aprofitar per assegurar que també reclamen una millor senyalització en l’altre punt fronterer del país: el del Riu Runer. En la seva opinió, «falta una millor senyalització ja que no es sap bé on comença la frontera andorrana ». Però va comentar també que amb les actuals instal·lacions del Riu Runer «els duaners hem guanyat espai».

Aquestes declaracions de Seguí les va dur a terme durant la celebració del Dia de la Duana en un cèntric hotel de la capital. A l’acte hi van ser presents el ministre d’Economia i Finances, Pere López i els màxims responsables d’aquest cos especial. Durant la celebració es van donar diverses medalles a alguns duaners i diplomes als membres del cos especial que han efectuat cursos formatius relacionats amb la seva tasca.

Finalment es va fer un acte de reconeixement a les vídues dels agents del cos especial. El  ministre d’Economia i Finances va ressaltar que la tasca que efectuen aquests funcionaris possiblement es veurà modificada quan entri en vigor el nou marc fiscal de què es vol dotar Andorra. També va voler retre homenatge a la feina que han dut a terme els duaners «pel servei que han fet pel país».

pdf3.jpg