Andorra participa a la Fira Fitur amb l’objectiu de consolidar el mercat turístic espanyol

Autor: redacció
Font: més andorra
Publicat el: 21 de Gener de 2010

Andorra va iniciar ahir la seva participació a la Feria Internacional de Turismo (Fitur), que es celebra a Madrid fins al 24 de gener. El prestigiós certamen especialitzat celebra enguany el seu trentè aniversari.

El ministre d’Economia i Finances, Pere López, encapçala la delegació del Principat que assisteix a aquesta cita internacional turística. Andorra Turisme és present a Fitur acompanyada per diversos professionals del Principat, representants de Ski Andorra, Naturlàndia, Caldea, Hotansa, Sport Hotels, Roc Blanc Hotels, Ahotels, Princesa Parc Hotel, Somriu Hotels, Ski Art i també l’Associació d’Hotelers d’Andorra (ADHA). L’espai de què disposa és de 209 metres quadrats i està situat al pavelló número 8 corresponent a Europa, al costat de Portugal i d’altres països europeus.

L’objectiu principal d’aquesta fira, segons s’assenyala des de l’Executiu, és treballar en la consolidació d’Andorra com a destinació de vacances per als turistes espanyols, mantenint contacte directe i personal amb els principals operadors turístics per conèixer les tendències d’aquest mercat en vistes a la propera temporada d’estiu.

L’estand d’Andorra a Fitur també acollirà aquest migdia la signatura pública de l’arribada de la Vuelta a Espanya al Principat al proper mes de setembre. Després d’un any en què la popular cursa no va arribar a Andorra, torna al Principat. Concretament, el 8 de setembre, diada de Meritxell, en què Pal serà el trajecte final d’una ruta iniciada a Vilanova i la Geltrú. Al dia següent els corredors sortiran d’Andorra la Vella cap a Lleida.

Durant aquest mes Andorra manté accions de promoció a Madrid amb anuncis a vagons de metro i a autobusos. També s’ha col·locat una gran lona que cobreix un edifici d’un cèntric carrer de la capital de l’Estat espanyol.

Pel que fa a Fitur, a la passada edició va acollir 12.312 empreses expositores de 170 països i regions. A més,van passar per aquesta cita més de 130.000 professionals participants i 8.470 periodistes en aquest esdeveniment que s’ha especialitzat a connectar els professionals dels diversos àmbits del món turístic.

pdf3.jpg