Pere López inspecciona la campanya de promoció turística engegada a Madrid

Autor: redacció
Font: més andorra
Publicat el: 20 de Gener de 2010

El ministre d’Economia i Finances, Pere López, és a Madrid des de diumenge passat i hi romandrà fins demà. Entre altres aspectes, López ha pogut constatar l’efecte visual de la campanya de promoció turística que es duu a terme a la capital espanyola durant aquest mes de gener: els vagons de cinc vehicles de les línies L4 i L10 del metro de Madrid estan retolats amb anuncis promocionals d’Andorra, així com una desena d’autobusos, i també ho estaran alguns trens de la línia 8 fins al proper 18 de febrer.

A més a més, també s’ha col·locat una lona recobrint l’edifici del número 44 de la Gran Via. Aquesta campanya de promoció com a destinació turística també s’estén a altres poblacions espanyoles, com són València, Sant Sebastià i Barcelona.

El ministre responsable de l’àrea de Turisme participarà avui a la inauguració de Fitur, una de les fires més importants del sector turístic a nivell mundial. Andorra hi tindrà un estand que agruparà institucions i professionals privats del Principat, i on López signarà demà amb Javier Guillén, director de la Vuelta a Espanya, l’arribada d’aquest esdeveniment esportiu a Andorra. A més, al recinte de l’estació d’IFEMA, que acull la fira Fitur, s’hi poden veure ja unes tanques promocionals d’Andorra.

D’altra banda, Pere López també va aprofitar ahir per assistir al Vè Fòrum de Lideratge turístic organitzat per Exceltur (Aliança per l’excel·lència turística) i l’Organització Mundial del Turisme (OMT). El tema d’aquesta cinquena edició era Reptes i perspectives de recuperació turística per al 2010- 2011. López hi va assistir acompanyat pel director de Turisme, Sergi Nadal, i pel gerent d’Andorra Turisme, Alexandre Andrés. A la sessió d’ahir es va oferir una perspectiva internacional pública sobre diversos temes relacionats amb la conjuntura socioeconòmica, així com dels canvis mundials que afecten el turisme.

pdf3.jpg