El Centre de Tractament Tèrmic de Residus busca solucions a les males olors

Autor: pere moliné
Font: més andorra
Publicat el: 18 de Novembre de 2009

La Comissió d’Informació i Vigilància del Centre de Tractament Tèrmic de Residus de la Comella vol trobar solucions efectives per evitar les olors produïdes per l’emmagatzematge de residus, degudes a les aturades tècniques i a les operacions de manteniment de les instal·lacions de la infraestructura.

Així es va posar de manifest durant la reunió ordinària que ahir al matí va mantenir la comissió, amb la participació per primera vegada del ministre d’Ordenament Territorial, Agricultura i Medi Ambient, Vicenç Alay, que alhora és president de la comissió, i de la ministra de Salut, Benestar i Treball, Cristina Rodríguez.

Els membres de la comissió van debatre també qüestions tècniques de funcionament del Centre de Tractament de Residus com el calibratge dels aparells de mesura de les emissions del forn per portar-ne un control més exhaustiu.

En aquesta reunió la comissió va aprovar també el nou disseny de la pàgina web www.civ-comella.ad. Amb aquesta web es volen donar a conèixer a la població les activitats que du a terme aquesta comissió i diversos aspectes de funcionament del Centre de Tractament Tèrmic de Residus.

A la reunió també hi va ser present el president del Centre, Ramon Cereza; la cònsol major d’Andorra la Vella, Rosa Ferrer; el conseller de Medi Ambient de la corporació de la capital, Antoni Riestra; Miquel Bru, el president de l’entitat de defensa del medi ambient APAPMA, i el representant dels veïns de la zona on està ubicada la instal·lació, Eduard Pedreny.

pdf3.jpg