Jaume Bartumeu s’entrevista amb Joaquín Almunia

Autor: p. m.
Font: més andorra
Publicat el: 22 d'Octubre de 2009

El cap de Govern, Jaume Bartumeu, es reuneix avui amb el comissari d’Afers Econòmics i Monetaris de la UE, Joaquín Almunia.

La reunió es produeix a Brussel·les on el cap de Govern i el ministre belga d’Afers Exteriors Didier Reynders, signen demà l’acord d’intercanvi d’informació fiscal entre Andorra i Bèlgica.

La delegació andorrana, encapçalada pel cap de Govern, Jaume Bartumeu, estarà completada per l’ambaixadora prop de les Comunitats Europees, Imma Tor; l’ambaixador especial amb la missió de desenvolupar les relacions especials amb Europa, l’antic cap de Govern Òscar Ribas; la cap de Gabinet del cap de Govern, Marian Sanchiz, i la primera secretària a la Missió d’Andorra a la Unió Europea, Gemma Cano.

La delegació andorrana s’entrevistarà demà en un esmorzar de treball amb els ambaixadors dels petits Estats de la Unió Europea. En concret es trobaran amb l’ambaixador de Mònaco, José Badia i amb l’ambaixador de San Marino, Gian Nicola Filippi Balestra.

Fins el moment Andorra ha signat cinc acords d’intercanvi d’informació fiscal amb Àustria, Mònaco, Liechtenstein, San Marino i França. En aquest darrer el ministre francès del Pressupost va visitar Andorra.

pdf3.jpg