Bartumeu veu «en la línia del Govern» les esmenes de CR a la llei d’intercanvi de dades

Autor: p. m.
Font: més andorra
Publicat el: 27 d'Agost de 2009

El cap de Govern, Jaume Bartumeu, va assegurar ahir que les esmenes que Andorra pel Canvi (ApC) ha presentat a la llei d’intercanvi d’informació fiscal «en alguns casos topen amb el que vol el president de la república francesa, l’OCDE i amb el que Andorra necessita».

En canvi, segons el líder de l’Executiu, «els canvis que ha proposat Coalició Reformista (CR) van en la mateixa línia que el nostre projecte de llei». Bartumeu va explicar que l’anàlisi de les esmenes introduïdes a aquest projecte de llei havia centrat bona part de l’última sessió de Consell de Ministres. Per a Bartumeu, el fet que en el Consell General de dilluns vinent s’hagi de debatre una esmena a la totalitat d’aquest projecte d’ApC endarrerirà el calendari del Govern sobre aquesta qüestió ja que la llei s’haurà de votar dies després. Però va afegir que l’Executiu «no canvia de línia. No signarem cap conveni fins que no estiguem habilitats legislativament».

Bartumeu va afirmar que havien avançat les negociacions per signar intercanvis d’informació fiscal amb França, Bèlgica, San Marino i Mònaco i que la setmana vinent es parlarà amb Espanya. Segons va concloure, «com menys dies tinguem abans de la trobada de Pittsburgh, menys acords signarem».

pdf3.jpg