Bartumeu, present en una jornada sobre Mitterrand

Autor:
Font: EL PERIÒDIC D'ANDORRA
Publicat el: 10 de Maig de 2022

El president de Progressistes-SDP, Jaume Bartumeu, assisteix avui a una jornada de debat organitzada per l’Institut François Mitterrand en relació a les transformacions econòmiques promogudes durant el primer mandat de qui fou president de la República Francesa del 1981 al 1995. La jornada porta per títol Les années décisives: legs économique des années 1981/1986 i se celebra a la sala de la Commission des Lois del Senat, a París.

Prop d’una vintena de persones intervendran a través de les diferents taules de debat organitzades, des de les 09.30 hores fins a gairebé les 18.00, on es tractaran qüestions com les opcions econòmiques i el seu impacte, la influència a Europa o les infraestructures i projectes de futur, entre d’altres.

Així mateix, en acabar aquesta jornada, l’Institut François Mitterrand mantindrà la seva recepció anual de commemoració de la data –el 10 de maig del 1981– d’elecció de François Mitterrand. Segons van indicar des del partit, Bartumeu, que és membre de l’Association des Amis de l’Institut François Mitterrand, i assisteix habitualment a aquesta recepció anyal, aprofitarà el seu viatge a la capital francesa per a entrevistar-se amb diferents responsables polítics.