El president del Consell dels Pirineus Orientals aposta perquè Andorra entri a l’Eurodistricte

Autor:
Font:
Publicat el: 6 de Març de 2009

Diari Mes Andorra  

ANA

El president del Consell General Regional dels Pirineus Orientals, Christian Bourquin, va declarar que creu en la necessitat de fer realitat «un triangle de treball entre la Generalitat de Catalunya, Andorra i els Pirineus Orientals», cosa que a la pràctica significaria la incorporació d’Andorra a l’Eurodistricte.

Segons Bourquin, els tres territoris comparteixen anhels, preocupacions i sensibilitats comunes que fan imprescindible crear aquestes dinàmiques de treball conjuntes. Bourquin va fer aquestes declaracions en una jornada de treball del PS sobre polítiques
mediambientals. En aquesta sessió van participar els responsables comunals de les dues parròquies on governa l’Alternativa: Andorra la Vella i Encamp.

Bourquin, que és dirigent del partit socialista francès, va donar suport a la candidatura de l’Alternativa i va afirmar que està convençut que, si el líder socialdemòcrata arriba a governar Andorra, aquest tipus de col·laboració transfronterera entre aquests territoris serà més gran.

pdf3.jpg