Aleix demana que s’escolti les pimes en l’acord amb Europa

Autor:
Font:
Publicat el: 20 de Febrer de 2009

BonDia

M.M./ANA 

La PIME vol que la formació que formi govern de cara a la propera legislatura tingui en compte la petita i mitjana empresa pel que fa a la relació amb Europa i als futurs acords que se signin en matèria financera, així com en les decisions que afectin el teixit empresarial.

Així ho va transmetre el president de la PIME, Marc Aleix, al cap de l’oposició i candidat a cap de l’executiu pel Partit Socialdemòcrata (PS), Jaume Bartumeu, amb qui va reunir-se ahir a la seu de la patronal.

Aleix va aprofitar la trobada per entregar a Bartumeu un document que conté els dotze punts que en aquests moments més preocupen la patronal, així com algunes propostes per trobar-hi solucions. Entre d’altres destaca la demanda que el preu del lloguer dels pisos no superi el 30 per cent del salari mitjà i la preocupació perquè a les entitats bancàries els costa molt concedir crèdits, fet que dificulta el finançament de les empreses.

Aleix va valorar positivament la “predisposició dels socialdemòcrates” i va lamentar que “el Govern liberal no ha escoltat mai les pimes”, tot i que “el teixit empresarial més gran d’Andorra el formen les petites i mitjanes empreses”.

pdf1