El cap de l’oposició també es reuneix amb el president

Autor:
Font:
Publicat el: 30 de Gener de 2009

elperioidic.gif  

M. R.

El president de la Generalitat, José Montilla, es va reunir també amb el president del Grup Socialdemòcrata i candidat a cap de Govern de l’Alternativa, Jaume Bartumeu, a les instal·lacions de l’ambaixada espanyola i sota la tutela d’Eugeni Bregolat.

Bartumeu i Montilla, agermanats per la Internacional Socialista, van intercanviar punts de vista sobre aspectes de l’actualitat política del moment.

Segons va afirmar Bartumeu, durant la reunió –que va durar més d’una hora–, el president de la Generalitat es va interessar per la situació econòmica del país, que actualment és “molt preocupant par a totes les famílies que s’estan quedant sense feina”. Precisament, en matèria laboral, Montilla va comentar amb Bartumeu la necessitat d’una legislació equiparable amb Europa, després que el candidat socialdemòcrata expliqués al president “com i per què el PLA no ha anat més enllà” amb el paquet de lleis sociolaborals.

Altres temes que els polítics van abordar van ser, precisament, les relacions amb Europa, així com la situació de molts estudiants que actualment es troben a Catalunya. La situació electoral va ser un altre dels punts d’interès de la trobada “cordial, llarga i de retrobament amb un amic de fa anys”, segons va explicar Bartumeu a la sortida.

pdf3.jpg