Vives, Gaspà i Bartumeu reben Montilla en el primer viatge oficial a Andorra del president de la Generalitat

Autor:
Font:
Publicat el: 30 de Gener de 2009

BonDia

El president de la Generalitat de Catalunya, José Montilla, va aprofitar ahir la seva primera visita oficial al Principat per trobar-se amb diverses autoritats polítiques sota la tutela de l’ambaixador espanyol a Andorra, Eugenio Bregolat.

Envoltat d’un important dispositiu de seguretat, durant el matí va reunir-se amb el copríncep episcopal, Joan Enric Vives, mentre que després de signar l’acord marc el van rebre la subsíndica general, Bernadeta Gaspà, i el president del grup parlamentari socialdemòcrata i candidat a cap de Govern de l’Alternativa, Jaume Bartumeu.

Acompanyat pel representant personal del copríncep, Nemesi Marquès, i pel seu secretari general, Joan Massa, el bisbe d’Urgell, va repassar al Palau Episcopal diferents qüestions d’interès mutu amb el president de la Generalitat. Posteriorment, Montilla va fer la visita protocol·lària a la Casa de la Vall, on va poder signar el Llibre d’Or en companyia de la subsíndica general.

Finalment, el màxim responsable del Govern català es va reunir amb el candidat a cap de Govern, Jaume Bartumeu, a les instal·lacions de l’ambaixada espanyola. Bartumeu i Montilla, els partits dels quals estan agermanats sota la mateixa Internacional Socialista, van intercanviar punts de vista sobre aspectes de l’actualitat política del moment.

pdf1