TRANA demana a Bartumeu un cens de persones amb esclerosi

Autor:
Font:
Publicat el: 28 de Gener de 2009

elperioidic.gif  

M. R.

El candidat a cap de Govern de l’Alternativa, Jaume Bartumeu, va visitar ahir a la tarda el nou local de l’Associació TRANA Esclerosi Múltiple, on els afectats per la malaltia van reivindicar un cens on constin totes les persones afectades, demanda que, segons ell, “el Govern hauria d’avergonyir-se de no haver resolt”.

Bartumeu va afirmar que actualment existeixen uns “dèficits socials terribles deguts a una falta de voluntat política”, entre els quals hi ha, segons els socialdemòcrates, unes pensions on liberals i centristes “sempre han anat amb la tisora de la rebaixa”. Així, el socialdemòcrata va remarcar que “cal transformar una política de compassió a una política de respecte a les persones”.

TRANA també va fer saber a Bartumeu que una de les seves principals reclamacions és disposar de transport públic gratuït per als minusvàlids i, igualment, van expressar-li el seu malestar perquè Conadis –la Confederació d’Associacions de Minusvàlids– tingui com a president el cap de Govern, un fet que Bartumeu va criticar pel fet que “controla el controlador”.

pdf3.jpg