TRANA trasllada a Jaume Bartumeu les seves reivindicacions

Autor:
Font:
Publicat el: 27 de Gener de 2009

Agència de notícies ANA

A.R.

L’associació de familiars de malalts d’esclerosi múltiple, TRANA, ha rebut aquesta tarda el candidat a cap de Govern de l’Alternativa Jaume Bartumeu.

Durant la trobada, que s’ha celebrat als nous locals que la Federació Andorrana d’Associacions de Persones Minusvàlides (FAAD) té a l’edifici de Prada Casadet, els responsables de TRANA han explicat al líder socialdemòcrata les mancances que tenen per poder exercir la seva funció com a associació. Així, han manifestat el seu disgust per no disposar d’un cens de totes les persones amb la malaltia de l’esclerosi múltiple que hi ha al Principat, i poder d’aquesta manera actuar amb coneixement de causa. Aquest cens ha estat demanat de forma reiterada per part de l’associació al ministeri competent.

TRANA també ha fet saber a Bartumeu que una de les seves principals reclamacions és disposar de transport públic gratuït per als minusvàlids i, igualment, li han expressat el seu malestar perquè CONADIS, la Confederació d’associacions de minusvàlids, tingui com a president el cap de Govern i, per tant, no garanteixi plenament la seva independència. CONADIS és l’eina que tenen les associacions de minusvàlids per controlar i fiscalitzar la feina de l’administració, és a dir, del Govern, envers les persones discapacitades.

pdf3.jpg