Bartumeu demana un cara a cara televisiu amb Pintat

Autor:
Font:
Publicat el: 22 de Gener de 2009

elperioidic.gif  

El Periòdic

El líder de l’Alternativa i candidat a cap de Govern a les pròximes eleccions generals, Jaume Bartumeu, va afirmar ahir durant una entrevista al programa 360 graus, a Andorra Televisió d’Andorra (ATV) que de cara al debat electoral opta per la modalitat del debat cara a cara amb el cap de Govern i candidat liberal a la reelecció, Albert Pintat.

Bartumeu va defensar aquesta modalitat televisiva en lloc de qualsevol altre tipus de debat amb participació de més candidats d’altres colors polítics, argumentant que liberals i socialdemòcrates són, de fet, els únics que aspiren a ser cap de Govern. ATV programarà, d’altra banda, la programació de la campanya electoral quan el Butlletí Oficial del Principat d’Andorra (BOPA) reflecteixi quina és la data de les generals, segons va afirmar el seu director, Enric Castellet.

BARTUMEU NO OBLIDA L’ATUR

D’altra banda, en una altra entrevista realitzada ahir, en aquest cas a la Cadena Ser, Bartumeu va recordar que no oblida la possibilitat de treballar en un subsidi d’atur, una mesura que va considerar necessària en el context de crisi econòmica i l’actual pèrdua de llocs de feina.

pdf3.jpg