SDP qüestiona les despeses i el sou de Betim Budzaku a Andorra Turisme

Autor: REDACCIÓ
Font: DIARI D'ANDORRA
Publicat el: 3 de Juliol de 2018

El conseller general de Socialdemocràcia i Progrés (SDP), Víctor Naudi, qüestiona el sou que obté el gerent d’Andorra Turisme, Betim Budzaku, i les despeses que ha generat en l’exercici del seu càrrec.

D’aquesta manera, Naudi demanarà al Consell General que l’executiu expliqui quines han estat les retribucions que ha percebut Budzaku com a gerent des de l’any 2015.

El conseller també demana que es facilitin els objectius anuals que Andorra Turisme s’havia fixat des de l’any en què va ser nomenat fins l’actual i quin ha estat el grau d’acompliment d’aquests objectius.

Més transparència
El conseller general d’SDP argumenta que les preguntes enviades al Consell General responen a la necessitat de donar “més transparència” a l’actuació d’Andorra Turisme i expressa la voluntat de conèixer “tant la remuneració del seu gerent com les despeses esmerçades pels responsables de la societat pública en viatges, dietes i altres conceptes connexos”.

Així doncs, Naudi també demana conèixer al detall “quines despeses de viatges, àpats, dietes i desplaçaments” ha pagat la societat Andorra Turisme, generades pel seu gerent durant els anys 2015, 2016, 2017 i durant els sis primers mesos de l’any 2018.

També qüestiona les despeses del president del consell d’administració i el còmput global de les despeses que ha pagat des del 2015 fins a l’actualitat Andorra Turisme en concepte de viatges, dietes i desplaçaments.

Les preguntes van ser formulades el 29 de juny i obtindran resposta en la propera sessió del Consell General, que està programada per al 26 de juliol.