Bartumeu i Pallàs intercanvien els seus arguments sobre la futura llei de comerç

Autor:
Font:
Publicat el: 26 de Novembre de 2008

Diari Mes Andorra  

Redacció 

El president del grup parlamentari socialdemòcrata, Jaume Bartumeu, es va reunir ahir al matí amb el president de la Cambra de Comerç, Indústria i Serveis, Francesc Pallàs.

Durant la trobada van exposar els seus punts de vista sobre els horaris comercials i la recent ampliació, com també de la llei de comerç. Segons va explicar Pallàs, des de la Cambra es veu positivament el projecte de llei, tot i que es pot millorar amb esmenes. En aquest sentit, van demanar al líder socialdemòcrata que «no es tanquin en banda», ja que es poden solucionar algunes problemàtiques. Per a la Cambra, la llei donarà major protecció dels drets dels consumidors i regularà aspectes que fins ara quedaven fora. Bartumeu va exposar el seu compromís de donar prioritat a la llei la propera legislatura, ja que és una mesura «urgent i necessària», però que s’ha de tractar amb «seny» i no amb presses quan al Consell General hi ha un «embús».

Pel que fa als horaris comercials, el líder socialdemòcrata va exposar el rebuig del seu grup a l’ampliació. Bartumeu va titllar de «tristos i famosos» aquests horaris, i va exposar que perjudiquen la conciliació de la vida familiar i laboral, i, a més, respon a la demanda d’un sector determinat dins el comercial.

pdf3.jpg