Comunicat de premsa relatiu a l’assistència al congrés del Partit Socialista Francès, a Reims

Autor:
Font:
Publicat el: 16 de Novembre de 2008

logopartitsocialdemocrata 

JAUME BARTUMEU ASSISTEIX AL CONGRÉS DEL PARTIT SOCIALISTA FRANCÈS A REIMS

En la mateixa línia dels contactes iniciats dissabte, Jaume BARTUMEU i Pere CANALS s’han entrevistat amb diversos parlamentaris socialistes que són veïns dels Pirineus.

Han parlat així amb Michel TEYCHENNÉ, diputat europeu, membre de la Comissió de Transports i Turisme i de la Comissió dels pressupostos del Parlament Europeu i amb el senador de la Haute-Garonne, Bertrand AUBAN, que és també membre del Consell General de la Haute-Garonne.

Ambdues entrevistes han servit per concretar properes reunions per analitzar diverses propostes que ajudin Andorra a trobar un millor embrancament amb la Unió Europea, amb l’objectiu de rellançar l’economia i millorar el benestar social dels habitants d’Andorra.

Durant aquests tres intensos dies hi ha hagut també diverses trobades amb altres parlamentaris francesos. D’una banda, amb Jean-Pierre BEL, senador de l’Ariege i president del grup parlamentari socialista del Senat.

D’altra banda, el candidat socialdemòcrata a cap de Govern ha pogut parlar de la problemàtica de la situació dels paradisos fiscals amb el diputat Arnaud del MONTEBURG, que va fer una forta intervenció davant del Congrés instant a combatre els països que afavoreixen el frau fiscal.

Finalment, Jaume BARTUMEU ha parlat amb Laurent FABIUS, exprimer ministre de François MITTERRAND, que sempre segueix amb interès la situació política andorrana.

Oficina del Candidat del PS

Reims, 16 de novembre del 2008

pdf3.jpg