Comunicat de premsa relatiu a l’assistència al congrés del Partit Socialista Francès, a Reims

Autor:
Font:
Publicat el: 15 de Novembre de 2008

logopartitsocialdemocrata 

JAUME BARTUMEU ASSISTEIX AL CONGRÉS DEL PARTIT SOCIALISTA FRANCÈS A REIMS

 

La delegació del Partit Socialdemòcrata, formada per Jaume BARTUMEU i Pere CANALS, que està participant al 75è Congrés del Partit Socialista francès a Reims, ha mantingut nombrosos contactes i trobades amb responsables socialistes francesos.

Durant el sopar ofert el divendres a les delegacions internacionals que assisteixen al Congrés, Jaume BARTUMEU i Pere CANALS van saludar a François HOLLANDE, primer secretari del PSF. Jaume BARTUMEU va aprofitar la conversa per comentar la situació política andorrana i felicitar-lo pel discurs que havia fet aquella tarda en obrir-se el Congrés.

Jaume BARTUMEU també s’ha entrevistat amb Luís AYALA, secretari General de la Internacional Socialista.

Durant aquest dissabte, la delegació socialdemòcrata andorrana ha parlat amb els presidents socialistes dels Consells Generals del departament dels Pirineus Orientals, Christian BOURQUIN, i del departament de “Hautes Puyrenées”, la senadora Josette DURIEUX.

En ambdues trobades, Jaume BARTUMEU ha continuat treballant en l’articulació d’una política socialdemòcrata pel conjunt de la serralada pirinenca en matèria d’infraestructures viàries i de col•laboració, en l’àmbit turístic, per a la promoció de la marca Pirineus..

Oficina del Candidat del PS

Reims, 15 de novembre del 2008

pdf3.jpg