SDP expressa als advocats la voluntat de treballar el codi civil amb el col·lectiu

Autor: N. M.
Font: ARA
Publicat el: 20 de Febrer de 2015

El codi civil és una necessitat manifestada des dels diferents col·lectius de la Justícia de manera reiterada, i així, des de Socialdemocràcia i Progrés prometen treballar-hi durant la propera legislatura, i sobretot fer-ho conjuntament amb el col·lectiu.

El candidat a cap de Govern de Socialdemocràcia i Progrés, Víctor Naudi, i el fins ara líder de la formació, Jaume Bartumeu, s’han reunit aquest dijous al matí amb els representants del Col·legi d’Advocats, encapçalats pel degà, Francesc Badia, i han comentat aquestes qüestions.

Naudi ha explicat que el desenvolupament del codi civil ha de ser pluridisciplinari i treballar-se amb els diferents col·lectius i també amb els diferents grups polítics. Ha criticat que DA fes una proposta d’un tema concret amb aportacions de magistrats exteriors, dient que “aquesta no és la via”.

D’altra banda, Naudi també ha explicat que SDP considera important crear un sistema de mediació i resolució de conflictes, i que assolir la reciprocitat real en la tasca dels advocats a Espanya és una qüestió pendent.