SDP d’Escaldes aposta per obrir Vivand a la circulació durant la setmana

Autor: M. M.
Font: ARA.AD
Publicat el: 18 de Febrer de 2015

Socialdemocràcia i Progrés aposta per obrir Vivand a la circulació durant la setmana i limitar el tancament als caps de setmana quan hi ha més afluència de turistes. Així ho ha explicat la candidata de la formació a la llista territorial, Alba Álvarez, que acompanyada del número dos Nazih Raad, i dels suplents Joan Carles Iscla i Gonzalo Donsión, han passejat per l’avinguda Carlemany per copsar les inquietuds dels comerciants.

La candidatura d’SDP a Escaldes-Engordany ha entrat a diversos comerços de la zona per presentar-se i explicar algunes de les seves propostes a més de recollir els suggeriments o neguits dels comerciants. En aquest sentit, Álvarez ha explicat que molts comerciants els han explicat que el tancament de Vivand els ha perjudicat i que han notat un descens de les compres. A més, alguns han assenyalat que la gent ja no té la mateixa consideració que tenia abans respecte a Andorra, i compren més a Espanya o per Internet.

Pel que fa a Vivand, Álvarez ha explicat que SDP aposta per fer un tancament no continu, i tancar quan “realment veiem que el turisme arriba”. Així, la candidata escaldenca no creu convenient que es tanqui durant la setmana, i creu que només s’hauria de fer el cap de setmana perquè els turistes se sentin còmodes, malgrat que aquesta és una qüestió que depèn del Comú, que és qui va prendre la decisió de tancar el tram de l’avinguda.