Naudi es compromet a no augmentar la pressió fiscal

Autor: G. C.
Font: DIARI D'ANDORRA
Publicat el: 18 de Febrer de 2015

El candidat a cap de Govern per Socialdemocràcia i Progrés, Víctor Naudi, es va reunir ahir al matí amb representants de l’Empresa Familiar Andorrana. Una trobada, la primera d’un candidat nacional amb aquesta associació, que va servir a SDP per presentar als empresaris els eixos del seu programa econòmic.

Naudi va recordar que si tenen responsabilitats de Govern no augmentaran la pressió fiscal, que ja donen per tancada amb els impostos indirectes i l’IRPF, i que vol donar més garanties jurídiques als obligats tributaris. SDP aposta per mantenir la pressió fiscal al 10% tant pel que fa a l’impost de societats com al de la renda.

El que sí que volen és ajustar, de forma interna, alguns aspectes de la llei que consideren que en- cara s’han d’acabar de polir. El candidat es va referir a algunes exempcions fiscals, que s’han d’ajustar perquè sigui més just. La voluntat de lluitar contra l’intrusisme, el suport a la Llei d’inversió estrangera sempre que aporti un valor al país que eviti la competència deslleial i deduc- cions fiscals per a la implantació de noves empreses van ser altres de les propostes que Naudi va posar sobre la taula a l’esmorzar amb l’Empresa Familiar.